donderdag 13 oktober 2016

Leven of dood?



Een mensenleven en vooral dat van een vrouw is in sommige landen weinig waard. En zeker als deze vrouw christen is. We hebben het hier in het bijzonder over ASIA BIBI in Pakistan. 

Vandaag zou eindelijk het verdict vallen, maar het hooggerechtshof heeft weer maar eens de zaak verdaagd. Sinds 2010 zit deze vrouw, moeder van 5 kinderen in de dodencel. Ze werd reeds ter dood veroordeeld, omwille van zo gezegde blasfemie aan de islam. 

Wat heeft ze misdaan? Ze werd onder druk gezet om zich te bekeren tot de islam. Ze zou gezegd hebben: "Jezus is aan het Kruis gestorven voor onze zonden, Jezus leeft! Wat heeft Mohammed voor jullie gedaan?" Dat is voldoende om veroordeeld te worden door de Pakistaanse wetten op blasfemie. Daarop staat de doodstraf. 

Ik deed hier eerder een oproep om voor haar te bidden. Aangezien de rechtszaak uitgesteld is kunnen wij nog meer doen en een petitie tekenen die al langere tijd in omloop is. Maar weinig of geen aandacht heeft gekregen in West-Europa. Doet u mee? En verspreid aub deze boodschap. Dank u. 

http://www.callformercy.com/ 


Geen opmerkingen: